Esittely

Katriina Karkulehto

| p. 050 582 8999

Katriina Karkulehto Hei! Mukavaa, että tulit tutustumaan sivuihimme. Olen Kata, Onnian perustaja, omistaja ja valmentaja. Onnian toiminta-ajatus pohjautuu yksilöiden kapasiteetin kasvattamiseen, ihmisten johtamiseen ja yhteistyön edistämiseen organisaatiossa. Pyrkimyksenä on näin parantaa yrityksen kilpailu- ja tuloksentekokykyä sekä ihmisten muutosvauhdissa pysymistä ilman, että tämä tapahtuu hyvinvoinnin kustannuksella. Perustin Onnian vuonna 2018, jotta voisin auttaa yrityksiä ja yksilöitä menestymään.

Valmennan johtoa ja asiantuntijoita voimaan hyvin, pääsemään tavoitteisiinsa ja johtamaan tuloksellisesti itseään ja muita. Työssäni näen hyvinvoinnin johtamisen tärkeänä osana tervettä liiketoiminnan kehittämistä. Valmennuksissani ja luennoillani painottuvat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, työssä jaksamisen sekä johtajuuden kysymykset.

Työuraani olen tehnyt liikkeenjohdon konsulttina ja valmentajana, yritysjohtajana ja organisaatiotutkijana. Ennen Onniaa johdin kasvuyritystä johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä.

Konsultointi- ja valmennusurallani olen työskennellyt muun muassa strategiatyön, vaativan maineenhallinnan ja viestinnän sekä johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvissä organisaation kehitys- ja muutosprojekteissa vuodesta 2005 alkaen. Pääosan työstäni olen tehnyt johtoryhmien ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa eri toimialoilla ja sektoreilla. Valmennustyöni ulottuu liike-elämään, urheiluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Koulutukseltani olen TkL (työpsykologia ja johtaminen) ja KM (aikuiskasvatustiede). Lisäksi minulla on business coachin sertifikaatti. Liikunnan ja hyvinvoinnin koulutukseltani olen personal trainer ja psyykkinen valmentaja.

Työhöni ammennan sisältöä yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksesta eri urheilulajien aktiivisesta harrastamisesta, kilpaurheilutaustasta, vanhemmuudesta sekä jatkuvasta kiinnostuksesta uuden oppimiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteistyökumppanit

Ellen LindellEllen Lindell toimii Onniassa yhteistyökumppanina. Hän on hyvän työelämän puolesta toimija, johtamisen uudistaja ja toimintatapojen kehittäjä, valmentaja sekä sparraaja.

Ellen soveltaa yritysten johdon ja avainhenkilöiden kanssa työskennellessään erilaisia työotteita. Hänen toteutuksissaan yhdistyvät saumattomasti liiketoimintalähtöisyys, tavoitteellisuus, vastuullisuus, käytännönläheisyys ja ihmiskeskeisyys.

Ellenin työtä ohjaa näkemys ihmistä huomioivan ja arvostavan kohtelun myönteisestä voimasta. Tavoitteena on rohkaista ihmisiä tarkastelemaan omaa toimintaansa monista eri näkökulmista, puntaroimaan omia rutiinejaan ennakkoluulottomasti sekä kannustaa jokaista oman ajattelunsa ja toimintansa konkreettiseen uudistamiseen.

Ennen valmennus- ja konsultointiuraansa Ellen on toiminut useilla toimialoilla eri toimintojen johto- ja kehittämisvastuissa sekä vastannut vaativista kehitysprojekteista ja muutosprosesseista.

Sertifikaatit: Johdon työnohjaaja ja coach (CSLE), NLP Practioner, Personal Resilience Instructor, ESCI Trainer, Volition Booster, DiSC-valmentaja. Luottamustehtävässä EBEN Suomi ry:n (European Business Ethics Network) hallituksen jäsenenä.

 

Noora Marttinen työskentelee Katriinan aisaparina Onnian Hyvin johdettu -podcastissa, jossa tarkastellaan hyvinvoinnin johtamiseen liittyviä asioita, ilmiöitä ja kysymyksiä vieraiden kanssa.

Nooralla on vuosien kokemus erilaisten organisaatioiden ja esimiesten kanssa työskentelystä. Kokemus on karttunut muun muassa HR-työssä ja palkitsemisen konsultoinnin parissa. Tällä hetkellä hän työskentelee Mandatum Lifen palkitsemistiimissä.

Organisaatioiden ja yksilöiden hyvinvointiin ja motivaatioon liittyvät asiat ovat erityisesti Nooran sydäntä lähellä. Uusien asioiden opiskelun nälkää tyydyttää tällä hetkellä Business Coaching -opinnot, jotka tuovat omalta osaltaan uutta kulmaa työskentelyyn. Omaa hyvinvointiaan Noora pitää yllä muun muassa perheen kanssa touhuilemalla ja liikkumalla monipuolisesti.

 

Jari PuranenJari Puranen on Onnian yhteistyövalmentaja. Hän on pitkän linjan työhyvinvoinnin, johtamisen kehittämisen ja liikunnan ammattilainen. 1996 valmistuttuaan liikunnanohjaajaksi ja myöhemmin erikoistuttuaan urheilujohtamiseen alkoi työura Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla. Vierumäen vuosina löytyi tie työhyvinvoinnin pariin, samoin alkoi ura yrittäjänä. Viimeiset vuodet Jari on työskennellyt pääsääntöisesti ylimmän johdon ja asiantuntijoiden valmentajana niin yrittäjän kuin liiketoimintajohtajan rooleissa eri yrityksissä.

Valmentajan työssä Jari hyödyntää monipuolista taustaansa asiakkaidemme parhaaksi ja hänellä on erinomainen kyky kiteyttää asiat helposti omaksuttavaan muotoon. Jari vaikuttaa työllään ja esimerkillään empaattiseen johtamiseen ihmisen toiminnan muuttamisessa.  Yksilöiden hyvinvoinnin ja kapasiteetin riittävyyden varmistamiseen ei ole yhtä ainoaa mallia: yksilöiden kokonaisvaltaisen tilanteen huomioiminen ja siihen tarpeeseen tuotetut ratkaisut toimivat käytännössä parhaiten.

Jarin menestyksekkääseen valmentajan uraan kuuluu liuta asiakkaita, jotka ovat saavuttaaneet omat tavoitteensa niin Ironman-kisan läpäisemisessä kuin oman elämän hallinnan palauttamisessa tai menestyvän liiketoiminnan rakentamisessa. Hänen omaa arvomaailmaansa ohjaa motto ”Elä niin kuin opetat”. Oman kapasiteetin, elämän tavoitteiden ja onnellisuuden yhtälön pyörittämisessä tämä auttaa paljon.

Menestyvät yritykset koostuvat energisistä ja osaavista yksilöistä, jotka toimivat tehokkaimmin hyvinvoivassa ja hyvin johdetussa yhteisössä. Parhaiten työhyvinvoinnin satsaukset menevät perille, kun niiden takana on esimerkillinen ja sitoutunut johto. Nämä ohjenuorat toimivat asiakkaidemme kanssa toteutettavissa yhteisissä projekteissamme.

Kisakallion urheiluopisto

Järjestämme asiakasvalmennuksiamme Kisakallion urheiluopiston hienoissa puitteissa. Paikka sopii fasiliteeteiltaan ja maisemaltaan erinomaisesti työhyvinvointitilaisuuksiin ja johtoryhmävalmennuksiin. Kisakallio tarjoaa myös erilaisia liikunta-aktiviteetteja ja rentoutumisen mahdollisuuden osana valmennuksiamme. Tutustu Kisakallioon tästä