Ajankohtaista

Kirkas ja puhutteleva strategia

Epävarmoina aikoina selkeän ja uskottavan strategian tärkeys korostuu kaikissa organisaatioissa, jokaisella toimialalla. Se innostaa, motivoi ja luo turvallisuuden tunnetta. Hyvä strategiaprosessi on jo itsessään voimauttava ja epävarmuuksia hälventävä tarjoten mahdollisuuden ilmaista niin unelmia kuin pelkoja. Strategia luodaan päätöksentekoa varten, mutta myös yhdistämään ihmisten ajatuksia ja toimintaa kohti yhteistä päämäärää.

Tarjoamme asiakkaillemme strategian kirkastamiseen, sanoittamiseen ja toimeenpannon keskittyviä valmennuksia. Räätälöimme palvelun aina ensin asiakasta kuunneltuamme. 

Esimerkkivalmennuksemme sisältää seuraavat kriittiset strategiatyön pisteet:

  1. Analyysi: Kuinka strategiaa luodaan ja toteutetaan nyt?
  2. Kielellisyys: Löydämme ratkaisuja sanoittaa strategiaa kielelle, jota ymmärretään.
  3. Orientaatio: Valmennuksen päätteeksi tiedätte, kuinka voitte tehdä helpommin strategiaa, joka puhuttelee, on riittävän kattava ja voidaan todeta aidosti toimivaksi suunnannäyttäjäksi.

Lähestymme strategiatyötä kaikilla muilla kuin rakettitieteen keinoilla: ymmärrettävästi tarttuvalla, innostavalla ja osallistavalla tavalla!

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tehdä kanssamme yhteistyötä organisaatiosi strategian kirkastamiseksi? Ota yhteyttä, niin sovitaan aika tapaamiselle!

Onnia x C6 Consulting

Katriina Karkulehto
, p. 0505828999 

Iiro Jussila
, p. 0504659899

Katso pdf-esitteemme täältä

Pari sanaa taustoistamme:

Iiro on kauppatieteiden tohtori ja liiketoiminnan, strategioiden ja johtamisen kehittäjä. Hän vaikuttaa lukuisten kasvuyritysten yritysten taustalla ja valmentaa yrityksiä liki päivittäin strategian eri osa-alueella Capital Six Oy:n toimitusjohtajana. Iiro Jussila on myös LUT-yliopiston johtamisen ja organisoinnin professori, joka on yhtäältä tiedekirjailijana ollut ehdolla maailmassa eniten johtamistietämystä edistäneen kirjan palkintoon ja toisaalta puhujana ja yhteiskunnallisen vaikuttajana palkittu Helsingin yliopiston rehtorin toimesta Tieteen kesyttäjä -palkinnolla

Oma akateeminen koulutukseni on TkL, KM ja taustani Aalto-yliopistossa strategisen johtamisen ja – viestinnän tutkimuksessa. Työskentellessäni yritysvalmentajana ja liikkeenjohdon konsulttina olen muotoillut strategiakonsepteja ja konsultoinut yrityksiä muun muassa hyvinvoinnin johtamisessa, strategian suunnittelussa ja toimeenpanossa sekä liiketoiminnan kehitysjohtajana uudistanut kasvuyhtiön strategiaa, organisaatiota ja viestintäkonsepteja.

Yhteistä meille on myös strategisen johtamisen psykologisen puolen ymmärtäminen sekä työskentely erityyppisissä asiakasyrityksissä, lukuisilla eri toimialoilla. Teemme työtä sen eteen, että asiakkaidemme strategiat ovat käsitteellisesti johdonmukaisia, taloudellisten, sosiaalisten ja ilmastotavoitteiden kannalta perusteltuja sekä ihmiset huomioivia.