Ajankohtaista

Onnian ja yrittäjän vuosi 2021

Vuosi oli täynnä rajoituksia ja jatkuvia muutoksia, mutta kaikesta selvittiin. Viimeisen kvartaalin ansiosta vuoden tulos näyttäisi kuitenkin kohoavan edellistään korkeammaksi. Lopulliset numerot ovat vielä kirjanpitäjän työn alla. Kiitos osaava ja tarkka Mia Väänänen!

Vuonna 2021 Onnia ylsikin taloudellisesti Suomen menestyneimpien toiminimiyrittäjien kategoriaan. Sertifikaatin myönsi Suomen Asiakastieto Oy. ”Luokitus on merkki yrityksen hienoista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.”

Hyvin johdettu -podcastin jaksoja tehtiin yhteistyökumppaneiden kanssa edelleen ja julkaistiin loput ensimmäisestä tuotantokaudesta. Kiitos kuulijat, huiput Noora Marttinen ja Joonas Villanen sekä kaikki podcastin vieraat. Syksyllä aloitin blogikirjoitussarjan näiden keskustelujen pohjalta, joka jatkuu edelleen. www.onniaservices.fi/podcast, ks. myös

Hyvin johdettu Instagramissa

Samoin kumppanityönä syntyi uusi verkkokaupasta hankittava verkkovideoluento toimeenpanokyvystä ja valmennuskonsepti sekä voitettu tarjouskilpailu. Kiitos upea Ellen Lindell! www.onniaservices.fi/palvelut/verkkoluennot

Asiakastyössä jatkoin vanhojen tuttujen kanssa, mutta uusiakin tuli mukaan suositusten kautta! Asiakaspalautteet ovat olleet upeita. Kiitos kaikki asiakkaat luottamuksestanne! Joitain julkisia referenssejä löytyy täältä: www.onniaservices.fi/referenssit

Pääasiassa tekemiseni keskittyi yksilö- ja ryhmävalmennuksiin, coachingiin sekä fasilitointiin niin etänä kuin kasvokkainkin. Kestoteemoja näyttävät olevan

  • työhyvinvointi,
  • johtajuuden lujittaminen,
  • sujuva yhteistyö ja vuorovaikutus,
  • kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen sekä
  • erilaiset muutostilanteet.

Loppuvuodesta keskityin erityisesti kehittämään asiakkaalle kokemusten keruun menetelmää ja fasilitoimaan koko organisaatiota koskevaa laajaa projektia, joka jatkuu vielä. www.onniaservices.fi/palvelut

Edelleen pidin kiinni omista arvoistani ja siitä, että työ on vain yksi – vaikkakin hyvin tärkeä – osa elämää. Olen viettänyt aiempien yrittäjävuosieni tapaan n. kolme kuukautta lomaa ja pitänyt työpäivät lyhyinä ja fokusoituina, urheilua unohtamatta. Viime vuonna jouduin ensimmäiselle oikealle sairauslomalle vaativan leikkauksen vuoksi. Nyt tunnen myös prosessin yrittäjän sairastumisen varalle.

Kolmas täysi toimintakausi on nyt paketoitu. Kuluva vuosi alkaa jälleen epävarmuudessa, mutta riskithän yrittäjänä täytyy tiedostaa. Vuoden alussa on kuitenkin aina jotain positiivista, jännää tunnetta.  En koskaan tee uuden vuoden lupauksia, mutta hyvinvoinnin ja liiketoiminnan tavoitteita asetan tällekin vuodelle.

Ei muuta kuin tarvotaan etteenpäin, sanoo yrittäjä lumessa. Menestystä ja hyvinvointia vuoteen 2022! Yhteistyö eri tahojen kanssa kiinnostaa aina. Ollaan siis yhteydessä.

Katriina Karkulehto