Ajankohtaista

Verkkoluento Varmista toimeenpanokykysi nyt saatavilla verkkokaupassa!

Varmista toimeenpanokykysi

Tämä keskusteleva ja valmentava verkkoluento on suunnattu sinulle, kun haluat kehittää ja varmistaa omaa tai organisaatiosi kykyä saada asioita tuloksellisesti aikaan. Tämä onnistuu silloin, kun se sinulle parhaiten sopii ja turvallisesti. 

Toimeenpanokyky on yksi merkittävimmistä ihmisen tavoitteellista toimintaa ja strategian toteutumista ohjaava tekijä. Toimeenpanokykyä ja aikaansaamista voi arvioida, kehittää ja johtaa.

Verkkoluento antaa käytännönläheistä tietoa ja pohdittavaa kolmesta pääteemasta:

  1. Mitä on toimeenpanokyky?
  2. Mitä hyötyä siitä on liiketoiminnalle ja organisaatiolle – siis meille kaikille?
  3. Miten toimeenpanokykyä voi kehittää?

Luennon kaikkiin osuuksiin liittyy tehtäväkysymyksiä, jotka auttavat sinua tai organisaatiotasi oivaltamaan ja löytämään konkreettisia askeleita tavoitteelliseen toimintaan ja suunnitelmasi toteuttamiseen. Luento sopii sekä asiantuntijoille että johtotehtävissä toimiville.

Katsomaan pääset siis ajasta ja paikasta riippumatta. Luentovideon kokonaiskesto on n. 24 minuuttia. Hinta 165 € sis. alv. Luennon sisällöstä vastaavat ja asiantuntijoina videolla keskustelevat kokeneet yritysvalmentajat Katriina Karkulehto ja Ellen Lindell.

Osta tämä luento verkkokaupasta