Ajankohtaista

Johtajuuden lujittaminen: Case Länsimetro Oy

Johtajuus ja hyvinvoinnin johtaminen 2020 -ryhmä- ja yksilövalmennukset johtoryhmäläisille

Pitkäjänteinen yhteistyö Länsimetro-projektin johtoryhmän kanssa poiki jälleen v. 2020 osalta hienoja tuloksia! Lue case-kuvaus alla ja kysy Onnian toteutuksista minulta. Keskustelen mielelläni aiheesta kanssasi.

“Olemme jatkaneet tiivistä yhteistyötä Onnian Katriina Karkulehdon kanssa, joka alkoi v. 2019 alussa. Vuonna 2020 keskityttiin erityisesti johtajuuden lujittamisen sekä hyvinvoinnin johtamisen teemoihin. Kymmenen hengen johtoryhmän valmennuksiin kuului ryhmätapaamisia sekä johtajien yksilöetävalmennukset. Ryhmävalmennukset toteutettiin pääosin Kisakalliossa ja ohjelmaan liitettiin myös liikunnallisia sekä muita kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia asioita.

Ammattimaisesti suunnitellussa ja toteutetussa v. 2020 valmennusprosessissa oli selkeät tavoitteet ja painopisteet. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus on ollut erittäin toimiva kattaus johtamista, jossa on käsitelty sopivasti teoriaa ja käytäntöä. Sisällöt räätälöitiin vahvasti Länsimetro-projektin tarpeeseen, joka on osaltaan helpottanut johtajuusteemojen käytäntöön vientiä ja välitöntä hyödynnettävyyttä.

Lisäarvoa ja tuloksellista johtajuuden vahvistamista. Valmennusten seuraksena sovitut asiat ovat menneet käytäntöön ja pysyviä muutoksia saatu aikaiseksi. Yhteiset tapaamiset mahdollistivat kiireettömän ja tarpeellisten asioiden tarkastelun johtoryhmän kesken. Myös johtoryhmän yhteenkuuluvuuden tunne on kasvanut. Valmennukset ovat auttaneet kehittymään myös yksilötasolla, arvioimaan omaa johtamista ja roolia sekä innovoimaan. Yksilötapaamiset ovat olleet tärkeä avoimen ja luottamuksellisen keskustelun tila Länsimetron johtajille.

Katriinan valmennukset ovat aina hyvin ennakkoon valmisteltuja, sessiot odotukset täyttäviä ja energisoivia hetkiä. Katriinalla on vahva kokemus, osaaminen ja ymmärrys johtamisen ja hyvinvoinnin teemoista. Yhteistyökumppanina ja valmentajana hän on helposti lähestyttävä ja työskentelyotteeltaan positiivinen. Valmentajana hän osaa hyvin huomioida osallistujat ja ohjata keskusteluja itseään korostamatta. Hänen tapansa keskustella jättää tilaa mielipiteille ja keskustelu on luontevaa vaikeistakin asioista.”

Koko johtoryhmämme antama suositteluaste Katriinan valmennuksille on täydet 100 %!

Toimitusjohtaja Ville Saksi, Länsimetro Oy

Kiinnostuitko vastaavasta? Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.