Ajankohtaista

Toimivassa yhteistyössä jokainen voi keskittyä omiin vahvuuksiinsa

Onnia Servicesin ja Joonas Villasen välisessä yhteistyössä toteutettujen videoiden ja podcast-sarjan pohjalta syntyneet positiiviset kokemukset ovat luoneet positiivisia onnistumisen fiiliksiä – kaiken takana on onnistunut yhteistyö.

Videoihin liittyvän yhteistyön pohjalta podcastien maailmaan

Katriina Karkulehto halusi perustaa hyvinvoinnin johtamiseen keskittyvän podcast-sarjan, jonka toteutukseen hän kaipasi yhteistyökumppania. Katriinalla oli jo aikaisempaa yhteistyökokemusta Joonas Villasen kanssa lyhyiden videoiden parista muun muassa monessa yhteydessä käyttökelpoisen ja hyödyllisen yritysvideon sekä verkkokaupan verkkokoulutukseen suunnatun luentovideon osalta. Katriinan oli siis helppoa lähestyä Joonasta myös podcast-sarjan merkeissä hänen tietäessään Joonaksen tekevän myös podcasteja ja vahvan luottamuksen ollessa jo pohjalla aikaisempien kokemusten myötä.

Hyvin johdettu -podcast-sarjan konsepti muodostui ensin Katriinan ja hänen juontajaparinsa Noora Marttisen välisessä yhteistyössä, ja vahvistusta oikeasta suunnasta saatiin myös Joonakselta. Käytännössä Joonas vastasi podcast-jaksojen nauhoituksesta, leikkauksesta ja saattamisesta viimeisen päälle julkaisukuntoon. Lisäksi Joonas teki podcastiin Katriinan toiveesta voice-overin, jonka avulla saatiin dynamiikkaa kahden naisen ja vaihtuvien vieraiden kokonaisuutta täydentämään.

“Etenkin yksinyrittäjälle vahva yhteistyöverkosto ja ympärillä olevat tekijät ovat tärkeässä roolissa – yksin ei pärjää niin hyvin, vaan onnistumiseen vaikuttaa suuresti myös verkosto, jonka kanssa toimia.” – Katriina

Lue koko juttu täältä