Ajankohtaista

Hyvinvointi ja yrityksen taloudellinen menestys

Hyvin johdettu -podcast-sarjan kahdeksannessa jaksossa keskustelemme yrityksen taloudellisen menestyksen ja hyvinvoinnin välisestä yhteydestä, henkilöstön hyvinvoinnista sekä johtajuudesta. Vieraanamme on talousohjauksen kokenut asiantuntija, talousjohtaja Tiina-Liisa Liukkonen Olvilta.

Miten hyvinvoinnin johtaminen vaikuttaa yrityksen kustannuksiin, tulokseen ja työtyytyväisyyteen? Millaisia asioita tuloksekkaassa johtamisessa tulisi huomioida ennakoiden? Miten kestävää taloutta käytännössä rakennetaan hyvinvoinnin näkökulmasta?

Tule mukaan kuuntelemaan kokemuksia johtajuudesta ja näkemyksiä näihin tärkeisiin kysymyksiin! Juontajina podissa Katriina Karkulehto & Noora Marttinenwww.onniaservices.fi/podcast

Seuraa meitä myös Instagramissa @hyvinjohdettu_podcast