Ajankohtaista

Johtajan uupumus – Hyvin johdettu -podcast-jakso 6

Hyvin johdettu -podcast-sarjan kuudennessa jaksossa keskustellaan johtajan vakavasta uupumisesta. Vieraanamme on kokenut yritysjohtaja, joka kertoo omakohtaisen tarinansa siitä, mitä tapahtui hänen työskennellessään vaativassa yritysjohtajan positiossa ja mitkä asiat johtivat totaaliseen uupumukseen.

Vieraamme tarina kertoo myös siitä, mitä uupumukseen liittyi ja millaisia asioita toipumisprosessi piti sisällään. Käymme keskustellen läpi, millaisia muutoksia tilanne vaati kokonaisvaltaisesti. Pohdimme, mitä työpaikoilla voitaisiin tehdä ja mitä itse voisi tehdä uupumuksen ennaltaehkäisyssä. Entä mikä neuvoksi tilanteessa, jossa uupumus on jo havaittu?

Tule mukaan ja kuuntele tämä koskettava tarina! Juontajina podissa Katriina Karkulehto & Noora Marttinen.

www.onniaservices.fi/podcast

Seuraa meitä myös Instagramissa @hyvinjohdettu_podcast