Ajankohtaista

Hyvin johdettu -podcast-sarja näki päivänvalon!

Podcast-sarja hyvinvoinnin johtamisesta

Miten tulos ja kilpailuetu syntyvät hyvällä johtamisella? Millaisia tarinoita ja kokemuksia johtajuuteen ja hyvinvointiin liitetään? Entä miltä tuntuu, kun on ”hyvin johdettu”?

Johtajuutta ja työkulttuuria tulee muuttaa, kun maailma muuttuu ympärillä. Mutta miten se tehdään?

Onnian Hyvin johdettu -podcast-sarja on pitkäaikainen haaveeni ja nyt se avaa johtajuutta ja hyvinvoinnin johtamiseen liittyviä ilmiöitä erityisesti ihmisten kokemusten kautta. Sarjassa keskustelen (Katriina Karkulehto) Noora Marttisen ja vierailijoidemme kanssa ahaa-elämyksistä, ongelmista, muutoksista, onnistuneista ja epäonnistuneista caseista.

Keskitymme podcast-sarjassa organisaatioiden ja yksilön kannalta tärkeään menestystekijään, hyvinvoinnin johtamiseen.

Vieraamme ovat oman alansa huippuasiantuntijoita tai johtajia eri organisaatioista. Podcastin tapahtumia voit seurata myös Instagramissa:

Hyvin johdettu Instagramissa

Sarjan ensimmäinen jakso

Tänä syksynä on jo tavattu upeita vieraita, eturivin johtajia ja asiantuntijoita eri yrityksistä. Keskustelut mm. hyvinvoinnin johtamisesta ja johtajuudesta ovat olleet valtavan antoisia!

Ensimmäisen jakson otsikkona on ”Hyvin johdettu, oikeudenmukaisesti palkittu”. Aiheesta meille kertoo liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman Mandatum Lifesta. Keskustelemme Kiisan kanssa palkitsemisen ja hyvinvoinnin yhteydestä sekä johtajuuskokemuksista.

Kuuntelemaan pääset www.onniaservices.fi/podcast (tai Spotifysta, Google podcasteista, SoundCloudista jne.)

Ota yhteyttä, laita palautetta tai toiveitasi tulemaan: