Ajankohtaista

Kokenut johtajuusvalmentaja ja työelämän uudistaja yhteistyökumppaniksi Onniaan

Osaaminen Onniassa vahvistuu jälleen. Ellen Lindell toimii jatkossa yhteistyökumppanina yrityksen vaativissa asiakkuuksissa. Katriina Karkulehdolla tulee olemaan vastaava rooli Lindellin omistamassa valmennusyrityksessä.

Lindell on työelämän uudistaja, johtamisen ja johtamiskäytäntöjen monipuolinen kehittäjä, kokenut valmentaja ja alan arvostettu ammattilainen. Hänen työotteessaan yhdistyvät saumattomasti liiketoimintalähtöisyys, tavoitteellisuus, käytännönläheisyys ja ihmiskeskeisyys.

Ennen konsultointi- ja valmennusuraansa eturivin yrityksissä Lindell on ehtinyt toimia useilla toimialoilla johto- ja kehittämisvastuissa. Työssään hän on vastannut vaativista kehitysprojekteista ja muutosprosesseista. Viimeiset vuodet hän on toiminut alan yrittäjänä. Lindell on HHJ-koulutuksen käynyt hallitustyön osaaja, EBEN Suomi ry:n hallituksen jäsen sekä sertifikaateiltaan johdon työnohjaaja ja coach (CSLE), NLP Practioner sekä Personal Resilience Instructor.

Suomalaisen työelämän parantaminen on järkälemäinen missio, jota toteutan intohimolla ja innostuksella. Katriinassa olen löytänyt huippuammattilaisen, tekijän ja vaikuttajan, jonka kanssa jaamme saman intohimon. Iloitsen valtavasti hyvin käynnistyneestä yhteistyöstämme. Kokemustaustamme ja osaamisemme täydentävät toisiaan asiakkaidemme hyödyksi. Pienyrittäjien välinen yhteistyö myös rikastaa toimintatapojamme, monipuolistaa palvelutarjoomaamme ja edistää sen jatkuvaa kehittämistä”, Ellen Lindell toteaa.

”Olen äärimmäisen onnellinen reilun puolen vuoden takaisesta tapaamisesta, jolloin tiemme Ellenin kanssa kohtasivat uudestaan. Yhteinen sävel ja intohimo johtajuuden ja hyvinvoinnin kehittämiseen löytyivät välittömästi. Olemme nopeasti päässeet yhteistyökumppaneina aidosti yhdistämään voimamme ja kokemuksemme johtamisen kentällä, yritysten liiketoiminnan tukemisessa ja uusien valmennustuotteiden rakentamisessa digitaalisesti”, Katriina Karkulehto iloitsee.

Lanseeraamme syyskuussa 2020 yritysjohdolle suunnatun, yhdessä rakennetun etävalmennustuotteen Johtajuuden tulevaisuus. Nykyiset ja potentiaaliset asiakkuutemme vaativat nyt eteenpäin katsomista, vankkaa valmennus- ja konsultointiosaamista sekä uudistumiskykyä. Kirkas ajattelu ja monipuolinen osaaminen korostuvat myös menestyksekkäässä liikkeenjohdon valmennuksessa ja asiakasprojekteissa yhä enemmän”, Karkulehto kertoo.

Onniassa autamme yrityksiä, organisaatioita ja yksilöitä nostamaan suoritus- ja kilpailukykynsä seuraavalle tasolle johtajuuden vahvistamisen ja hyvinvoinnin johtamisen kautta. Uskomme, että tuloksen tekemisen edellytyksenä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, toimiva yhteistyö sekä kyky johtaa itseään ja muita. Näiden asioiden ennakointi sitouttaa nykyisiä ja houkuttelee uusia lahjakkaita tekijöitä, vähentää tekemätöntä työtä ja uupumista sekä raivaa tietä uusille liiketoimintamahdollisuuksille.

Lisätietoa:

Katriina Karkulehto, , p. 0505828999

Ellen Lindell, , p. 0405094490

https://www.onniaservices.fi | https://www.facebook.com/onniaservices/