Ajankohtaista

Valmennukset ja tapaamiset poikkeusaikana

Elämme kaikki tällä hetkellä poikkeustilannetta, joka on muuttanut työn tekemisen muotoja ja arkea lukuisilla eri tavoilla.

Pandemian aikana teemme valmennuksia ja pidämme palavereita sekä järjestämme tapaamisia erityisesti digitaalisten kanavien kautta. Toimintamme siis jatkuu myös kriisiaikana. Pyrimme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme haastavan tilanteen yli ja jälkeen.

Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Katsotaan yhdessä, mitä voimme tehdä hyvinvoinnin johtamisen varmistamiseksi sinun ja organisaatiosi arjessa.

Tällä hetkellä käynnissä olevien valmennustemme aiheet liittyvät johtajan uuteen tehtävään, johtajuuden kehittämiseen, vaativiin johtamistilanteisiin, oman kapasiteetin johtamiseen, organisaation hyvinvoinnin johtamiseen, tiimivalmennuksiin (yhteistyö-vuorovaikutus-hyvinvointi) jne.

Voit varata maksuttoman ja sitoumuksettoman keskusteluajan tästä jättämällä yhteystietosi ja viestin tai olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Voimia ja energiaa kaikille osapuolille!

Katriina Karkulehto, , p. 0505828999