Ajankohtaista

Onnia sponsoroi nauravia Lokkeja!

Onnian sponsoroinnin kohteena on v. 2019-20 ja tulevilla pelikausilla helsinkiläisseura Töölön Vesan naisten lentopallojoukkue. Tämä naurava parvi tunnetaan paremmin nimellä Lokit. Joukkue treenaa tavoitteellisesti ja pelaa ylempää kakkossarjaa valmentaja Riku Luhdin taitavassa ohjauksessa. Pelikausi on sujunut voitokkaasti, sillä joukkue johtaa tällä hetkellä lohkoaan.

Joukkueen tukeminen perustuu Onnian toimintaperiaatteiden mukaisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Lokit on myös mainio esimerkki yhteisöstä, jossa sen jokaisesta jäsenestä pidetään hyvää huolta tasavertaisesti, elämäntilanteesta riippumatta. Joukkueen toiminnasta välittyy yhteistyön ja hyvän ilmapiirin sekä luottamuksen ja avoimuuden henki erinomaisella tavalla.

Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse eikä pidä olla kilpa- tai joukkueurheilijoita: Onnian sponsoroinnilla pyritään näyttämään hyvää esimerkkiä vapaa-ajan valinnoista ja samalla kannustetaan jokaista löytämään itselle sopiva tapa hyvinvoinnin ja energiatasojen ylläpitämiseksi omassa elämässä.

Kuva: Juha Jäntti

Yhteydet: Katriina Karkulehto,

Työssä Onniaa pyörittävä yritysvalmentaja, vapaalla Töölön Vesassa treenaava pitkän linjan palloilija sekä seuran johtokunnan jäsen.