Ajankohtaista

Onnia yhteistyöhön Kisakallion urheiluopiston kanssa

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Kisakallion urheiluopiston kanssa. Uuden kumppanimme kautta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin!

Järjestämme jatkossa asiakasvalmennuksiamme myös Kisakallion hienoissa puitteissa, Lohjajärven rannalla. Paikka sopii fasiliteeteiltaan ja maisemaltaan erinomaisesti työhyvinvointitilaisuuksiin, hyvinvoinnin johtamisen luentoihin ja upeat villat johtoryhmävalmennuksiimme. Kisakalliossa on myös tasokkaat ravintolapalvelut yritysten tarpeisiin.

Hyödynnämme jatkossa Kisakallion henkilöstön vankkaa osaamista myös erilaisten yksilö- ja ryhmäliikunta-aktiviteettien ohjaamisessa sekä fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin testauksissa urheiluopiston monipuolisissa tiloissa.

Rentoutumisen mahdollisuus Kisakalliossa on taattu upean luonnon keskellä, osana valmennuksiamme.

Kysy lisää valmennuspalveluistamme tai kurkkaa www.onniaservices.fi

Katriina Karkulehto |

 

Tutustu Kisakallioon tästä: https://kisakallio.fi/fi/yritykset/kokoustilat/kokous-ja-juhlatilat