Ajankohtaista

Pitkän linjan työhyvinvoinnin ja johtamisen asiantuntija partneriksi Onniaan

Osaaminen Onniassa vahvistuu jälleen. Jari Puranen, 47, toimii jatkossa valmentajana yrityksen kasvavissa asiakkuuksissa ja Onnian perustajan, Katriina Karkulehdon liikekumppanina.

Jari Puranen on pitkän linjan työhyvinvoinnin, johtamisen kehittämisen ja liikunnan ammattilainen. Vierumäen kautta löytyi tie työhyvinvoinnin pariin, samoin alkoi ura yrittäjänä lähes 20 vuotta sitten. Viimeiset vuodet Jari on työskennellyt pääsääntöisesti ylimmän johdon ja asiantuntijoiden valmentajana niin yrittäjän kuin johtajan rooleissa muun muassa Heltissä ja Ironcoachingissa.

Jarin menestyksekkääseen valmentajan uraan kuuluu liuta asiakkaita, jotka ovat saavuttaneet omat tavoitteensa niin Ironman-kilpailun läpäisemisessä kuin oman elämän hallinnan palauttamisessa tai menestyvän liiketoiminnan rakentamisessa. Hänen omaa arvomaailmaansa ohjaa motto Elä niin kuin opetat. ”Oman kapasiteetin, elämän tavoitteiden ja onnellisuuden yhtälön pyörittämisessä tämä auttaa paljon”, Jari Puranen toteaa.

Yksilöiden hyvinvoinnin ja kapasiteetin riittävyyden varmistamiseen ei ole yhtä ainoaa mallia: Yksilöiden kokonaisvaltaisen tilanteen huomioiminen ja siihen tarpeeseen tuotetut ratkaisut toimivat käytännössä parhaiten. Yritykset koostuvat energisistä ja osaavista yksilöistä, jotka toimivat tehokkaimmin hyvinvoivassa ja hyvin johdetussa yhteisössä. Parhaiten työhyvinvoinnin satsaukset menevät perille, kun niiden takana on esimerkillinen ja sitoutunut johto. On hienoa jatkaa näiden asioiden eteenpäin viemistä Onnian asiakkuuksissa”, sanoo Jari Puranen.

”Olen äärimmäisen iloinen vuoden takaisesta tapaamisesta, jolloin tiemme Jarin kanssa kohtasivat. Yhteinen sävel ja intohimo hyvinvoinnin johtamisen kehittämiseen löytyivät välittömästi. Tämän vuoden alusta olemme liikekumppaneina päässeet aidosti yhdistämään voimamme ja kokemuksemme hyvinvoinnin johtamisen kentällä, yritysten liiketoiminnan tukemisessa ja tätä kautta yhteisissä asiakkuuksissamme. Onnian vaativat asiakkuudet ovat kasvamassa hyvää vauhtia, joten kirkasta ajattelua ja tekeviä käsiä tarvitaan valmennusprojekteissamme entistä enemmän”, Katriina Karkulehto kertoo.

Onniassa autamme yrityksiä, organisaatioita ja yksilöitä nostamaan suoritus- ja kilpailukykynsä seuraavalle tasolle hyvinvoinnin johtamisen kautta. Uskomme, että tuloksen tekemisen edellytyksenä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä empaattinen kyky johtaa itseään ja muita. Näiden asioiden ennakointi sitouttaa nykyisiä ja houkuttelee uusia lahjakkaita työntekijöitä, vapauttaa osaamispotentiaalia ja vähentää tekemätöntä työtä. Hyvinvointiin satsaaminen energisoi, avaa tietä uusille liiketoimintamahdollisuuksille ja lisää vastuunottoa omasta toiminnasta.

Lisätietoa:

Jari Puranen, , p. 040 152 4949

Katriina Karkulehto, , p. 050 582 8999

https://www.onniaservices.fi | https://www.facebook.com/onniaservices/