Ajankohtaista

VARAA PAIKKASI NYT! Urheilijan ravitsemus ja mielen taidot -valmennus 12.1.2019

Urheilijan ravinto ja mielen taidot -valmennuspäivä la 12.1.2019 Vierumäellä. Ilmoittaudu mukaan N-Y-T tästä linkistä https://holvi.com/shop/ssG6kB/product/ef1fb1b1d592ccaad1d60b8def333c81/

Ennakkovaraajan etu on voimassa 10.12.2018 asti. Paikkoja on rajoitetusti!

Urheilijan ravinto ja mielen taidot on aktiiviurheilijoille, amatöörikilpaurheilijoille sekä valmentajille suunnattu käytännönläheinen valmennuspäivä Vierumäellä, jossa keskitytään urheilijan ravitsemuksen sekä mielen taitojen parantamiseen. Saat konkreettisia neuvoja mm. laadukkaaseen ruokavalioon ja psyykkisten taitojen vahvistamiseen.

Nämä tiedot ja taidot auttavat erityisesti harjoittelussa ja kilpasuorituksen tehostamisessa. Valmennuspäivä sopii myös valmentajille, jotka haluavat lisätä osaamistaan ravitsemuksen ja psyykken valmennuksen alueilla.

Päivän aikana tehtävät harjoitukset auttavat:

  • Tavoitteiden kirkastamisessa
  • Urheilusuorituksen parantamisessa
  • Harjoittelun laadun kehittämisessä
  • Jännityksen ja epämukavuuden tunteiden sietämisessä
  • Keskittymiskyvyn lisäämisessä
  • Terveyttä ja kehittymistä tukevan syömisen parantamisessa

Päivä sisältää luento-osuuksia sekä käytännössä tehtäviä harjoituksia. Valmennus järjestetään Suomen urheiluopistolla, Vierumäellä lauantaina 12.1. klo 10-17.

Valmentajina toimivat kokeneet valmentajat ja itsekin urheilijat Kirsi Englund (ravitsemusterapeutti ja psyykkinen valmentaja) ja Katriina Karkulehto Onnia Services -yrityksestä (psyykkinen valmentaja, PT & hyvinvointivalmentaja).

Kysy lisää Katriinalta, / p. 050 582 8999