Ajankohtaista

Onnian osaaminen vahvistuu yhteistyökumppaneiden kautta

Fyysisen ja psyykkisen terveyden sekä työhyvinvoinnin johtamisen ammattilaiset yhteistyössä

Olen löytänyt Onniaan upeita alan ammattilaisia yhteistyökumppaneiksi. Esittelen heistä ensimmäisenä ravitsemusterapeutti Kirsi Englundin. Olemme Kirsin kanssa löytäneet toistemme osaamista täydentäviä bisnesmahdollisuuksia ja yhteinen asiakastyökin käynnistyy pian, mikä on tietysti hienoa näin lyhyessä ajassa.

Me terveyden, työhyvinvoinnin ja johtamisen ammattilaiset Katriina Karkulehto ja Kirsi Englund tarjoamme jatkossa myös yhteistyössä hyvinvoinnin ja terveyden johtamiseen liittyviä palveluita yrityksille ja organisaatioille. Meitä yhdistää mutkattomuus, loputon kiinnostus hyvinvointiasioihin sekä halu tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos.

Osaamisemme muodostaa laajan paletin ravitsemuksen, liikunnan, psyykkisen hyvinvoinnin, työhyvinvoinnin ja johtamisen valmentamista.  Meillä on vahva kokemus ja ymmärrys hyvinvoinnin johtamisesta ja liiketoiminnasta ja sitä kautta kyky sparrata johtajia ja asiantuntijoita vaativissa toimintaympäristöissä.

Tarjoamme valmentavia työhyvinvointiluentoja yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat lisätä henkilöstönsä sitoutumista sekä kykyä, taitoja ja motivaatiota kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Yhteisessä tarjonnassamme on myös pienryhmä- ja yksilövalmennuksia hyvinvoinnista yritysten esimiehille, johtoryhmille ja asiantuntijoille. Työskentelemme myös urheilijoiden ja valmentajien parissa.

Tulossa myös: 12.1.2019 Ravitsemuksen ja psyykkisten taitojen valmennuspäivä aktiiviurheilijoille, amatöörikilpaurheilijoille ja valmentajille, jotka haluavat saada parempia tuloksia, parantaa harjoittelua ja kilpailuihin valmistautumisen tasoa sekä oppia lisää näiltä alueilta. Valmennus pidetään Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Ilmoittaudu mukaan tästä: https://holvi.com/shop/ssG6kB/product/ef1fb1b1d592ccaad1d60b8def333c81/

Kysy lisää!

Kirsi Englund (ravitsemusterapeutti)

Kirsi on ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin kokenut ammattilainen, koulutukseltaan laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM), psyykkinen valmentaja ja työhyvinvointipäällikkö. Kirsi on toiminut ravitsemusterapeuttina sekä hyvinvointivalmentajana valmentaen yritysten henkilöstöä kokonaisvaltaisesti työssä jaksamisen kysymyksissä. Lisäksi Kirsi on toiminut erilaisissa ravitsemus- ja terveysmarkkinoinnin tehtävissä.

”Haluan auttaa ihmisiä kohti parempaa, itsensä näköistä elämää. Kun fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on tasapainossa, saa enemmän aikaan itselle tärkeitä asioita, liittyivät ne sitten työelämään, perheeseen tai harrastuksiin. Ohjauksessa ja luennoillani ravitsemustietoon yhdistyy arjen hyvinvoinnin tasapaino, motivaation vahvistaminen, muutoksen johtaminen ja käytännölliset arjen teot. Valmiiden ohjeiden antamisen sijaan autan ajattelemaan, oivaltamaan ja onnistumaan itse, itselle tärkeiden asioiden ja omaan arkeen sopivien hyvinvointitekojen puntaroimisen kautta.

Olen opiskellut myös liikuntalääketiedettä ja liikuntaravitsemusta. Ohjauksessa käytän hyväksymis- ja omistautumisterapian ja NLP:n menetelmiä. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani markkinoinnin ja johtamisen opinnoilla. Työkokemuksen lisäksi hyödynnän työssäni oppeja urheilun parista kestävyyslajeista, äitiydestä ja erilaisista järjestötehtävistä.”

Katriina Karkulehto (työhyvinvointivalmentaja)

Katriina on koulutukseltaan TkL (työpsykologia ja johtaminen), KM (aikuiskasvatustiede) ja sertifioitu business coach. Liikunnan ja hyvinvoinnin koulutukseltaan hän on koulutettu personal trainer ja psyykkinen valmentaja.

”Haluan auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään. Valmennan ihmisiä voimaan hyvin, pääsemään tavoitteisiinsa ja johtamaan tuloksellisesti itseään ja muita. Työssäni yrityskontekstissa näen hyvinvoinnin johtamisen tärkeänä osana tervettä liiketoiminnan kehittämistä. Valmennuksissani ja luennoillani painottuvat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, työssä jaksamisen sekä johtamisen kysymykset.

Työuraani olen tehnyt liikkeenjohdon konsulttina ja valmentajana, yritysjohtajana ja organisaatiotutkijana. Ennen omaa yritystäni Onniaa johdin ja kehitin kasvuyritystä johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä.

Konsultointiurallani olen työskennellyt lukuisissa liiketoiminnan, organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen projekteissa ja toimeksiannoissa vuodesta 2005 alkaen. Pääosan työstäni olen tehnyt johtoryhmien ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa eri toimialoilla ja sektoreilla. Valmennustyöni ulottuu liike-elämään, urheiluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Työhöni ammennan sisältöä yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksesta eri urheilulajien aktiivisesta harrastamisesta, kilpaurheilutaustasta, vanhemmuudesta sekä jatkuvasta kiinnostuksesta uuden oppimiseen.”