Ajankohtaista

TULOSSA Urheilijan ravitsemus ja psyyke -taitovalmennus

SAVE THE DATE la 12.1.2019! Lisää tietoa ilmoittautumisesta, hinnoista ja sisällöstä seuraa pian lisää!

Aktiiviurheilijoille, amatöörikilpaurheilijoille sekä valmentajille suunnattu käytännönläheinen valmennuspäivä Vierumäellä, jossa keskitytään urheilijan ravitsemuksen sekä mielen taitojen parantamiseen. Saat konkreettisia neuvoja mm. laadukkaaseen ruokavalioon ja psyykkisten taitojen vahvistamiseen. Nämä tiedot ja taidot auttavat erityisesti harjoittelussa ja kilpasuorituksen tehostamisessa. Valmennuspäivä sopii myös valmentajille, jotka haluavat lisätä osaamistaan ravitsemuksen ja psyykkisen valmennuksen alueilla.

Päivän aikana tehtävät harjoitukset auttavat 

  • Tavoitteiden kirkastamisessa
  • Urheilusuorituksen parantamisessa
  • Harjoittelun laadun kehittämisessä
  • Jännityksen ja epämukavuuden tunteiden sietämisessä
  • Keskittymiskyvyn lisäämisessä
  • Terveyttä ja kehittymistä tukevan syömisen parantamisessa

Päivä sisältää luento-osuuksia sekä käytännössä tehtäviä harjoituksia. Valmentajina toimivat Kirsi Englund (ravitsemusterapeutti ja psyykkinen valmentaja) ja Katriina Karkulehto (psyykkinen valmentaja, PT & hyvinvointivalmentaja).