Ajankohtaista

YKSILÖVALMENNUKSET – nopean varaajan etu 1.9.2018 asti

Nyt pyörähtävät käyntiin syksyn yksilövalmennukset sekä personal trainingin että psyykkisen valmennuksen puolella. Keskustelen mielelläni ennen sitoumuksia kanssasi siitä, millainen kokonaisuus sopii juuri Sinun tarpeisiisi lähtötilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi huomioiden.

PT-valmennus voi olla esimerkiksi 3 kk:n mittainen, joka sisältää alkukartoituksen ja testejä (halutessa), lihaskunto-ohjelman salille tai kotiin, aerobisia sinulle sopivia treenejä, ravitsemusopastusta sekä henkilökohtaiset tapaamiset kannustavan valmentajan kanssa.

Psyykkinen valmennus tähtää pysyvään käyttäytymisen muutokseen ja sisältää esimerkiksi kolme tapaamista valmentajan kanssa á 60 minuuttia. Katso lisää psyykkisestä valmennuksesta www.onniaservices.fi/palvelut/psyykkinen-valmennus/

Yhteyttä voit ottaa yhteydenottolomakkeen kautta, soittaa tai laittaa sähköpostia, ks. yhteystiedot www.onniaservices.fi/yhteys

Varaa paikkasi nyt ja lunasta nopean varaajan 10 %:n alennus! Alennus lasketaan erikseen sovittavan valmennuksen kokonaishinnasta.

t. Katriina Karkulehto, valmentaja