Ajankohtaista

Kunnon johtamisella potkua kilpailukykyyn

Tule mukaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja johtamisen valmennuksiin! Keskitymme asiakkaan valinnan mukaisesti johtoryhmän, esimiesryhmän tai tiimin työssä jaksamiseen, energisoimiseen ja nostamiseen seuraavalle tasolle.

Valmennusten keskeisimpiä teemoja ovat esimerkiksi työhyvinvoinnin johtaminen, fyysinen aktiivisuus, ravinto, psyyke sekä töistä palautuminen ja stressinhallinta. Osallistujat vahvistavat myös omia johtamistaitojaan – olipa sitten kyseessä organisaation, tiimin tai itsensä johtaminen.

Projektin esimerkkikulku on seuraava:

  • Nykytiedon kevyt kartoitus: käymme läpi mm. henkilöstötutkimuksianne (tai muiden vastaavien tuloksia) sekä käsitystä työssä jaksamisen ja siihen liittyvän tehokkuuden tilasta organisaatiossanne
  • Henkilökohtaiset Firstbeat-hyvinvointimittaukset
  • Henkilökohtaiset haastattelut
  • Kaksi n. 2 tunnin mittaista ryhmän keskustelevaa työhyvinvointivalmennusta, johon teemat valitaan asiakkaan toiveen mukaan
  • Henkilökohtaiset ohjaukset esim. 4 tuntia per henkilö, jossa tekeminen määräytyy henkilökohtaisen tavoitteen ja toiveen perusteella. Voi sisältää esim. hyvinvoinnin johtamisen ja työssä jaksamisen kysymyksiä, PT-ohjausta, psyykkistä valmennusta tai coachingia.
  • Tulosten läpikäyminen ja lopetuspalaveri

Kysy lisää Katriina Karkulehto, p. 050 582 8999