Yksilövalmennukset

Johtajuusvalmennus

Tämä yksilövalmennus on suunnattu päällikkö- tai esihenkilöasemassa toimivalle. Valmennuksessa keskitytään henkilökohtaisen tavoitteen ja tilanteen pohjalta erityisesti oman johtajuuden lujittamiseen ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen.

Johtajuusvalmennuksen teemoja voivat olla esim. valmentavan johtajuuden periaatteet ja taidot, hyvinvoinnin johtaminen, roolit, oma kapasiteetti ja itsensä johtaminen sekä toiminta haastavissa työyhteisötilanteissa. Määrittelemme valmennettavan kanssa tarkemmat tavoitteet ja suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet, jotka viedään arkeen.

Oma jaksaminen ja hyvinvointi

Tämä valmennus tukee johtajan, päällikön, esihenkilön tai asiantuntijan jaksamista ja henkilökohtaisen tavoitteen pohjalta.

Noin 4 kk:n prosessissa keskitytään tulevaisuuteen tähtäävien tavoitteiden asettamiseen, toimenpiteiden määrittelyyn ja toteuttamiseen sekä ratkaisukeskeisyyteen.

Suunnittelemme tarvittavan prosessin, tavoitteet ja toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa ja juurrutamme niitä arkeen. Tyypillisiä valmennusteemoja ovat motivaatio, työvire, psyykkinen kapasiteetti, liikunta ja sopiva harjoittelu, ravitsemus ja palautuminen.

Coaching

Kiinnostuitko myös johtajan coachingista? Lue lisää täältä

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen, niin jutellaan lisää:

Varaa tapaamisaika