Työhyvinvointiluennot

Täältä pääset tutustumaan Onnian valmentaviin luentoihin. Kuvaukset ovat esimerkkejä toteutuksista. Räätälöimme luentoja myös organisaatiosi tarpeen mukaan. Kysy lisää tai tilaa luento.

Oman kapasiteetin johtaminen

Ollakseen tasapainossa ihminen tarvitsee niin fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen kuin kognitiivisen kapasiteetin osa-alueita. Kapasiteetin ylläpitäminen ja energian varmistaminen ovat yksilön toimintakyvyn ja jaksamisen kannalta olennaisia. Tärkeimpiä hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, palautuminen, ravinto, liikunta ja sosiaaliset suhteet. Ne muodostavat ihmisen hyvinvoinnin kokonaisuuden ja vaikuttavat vahvasti myös yrityksen menestykseen.

Oman kapasiteetin johtaminen -luennolla keskitymme erityisesti seuraaviin kysymyksiin:

 • Mistä yksilön kapasiteetti koostuu?
 • Millaisia valintoja teen arjessa ja mihin käytän aikaani?
 • Mikä on hyvinvointini tila tällä hetkellä?
 • Mitä teen seuraavaksi?

Luento antaa osallistujille kokonaiskäsityksen hyvinvoinnin tekijöistä. Luennon aikana osallistujat pääsevät tekemään harjoituksen oman hyvinvoinnin tilasta. Luentoteemat sopivat niin yritysjohdolle kuin koko henkilöstölle.

Kesto: 1,5 t

→ Kysy lisää tai tilaa luento

Stressinsäätely ja psykologinen palautuminen

Luento antaa eväitä psyykkisen kapasiteetin vahvistamiseen käsittelemällä stressiä, sen hallintaa ja erilaisia palautumisen keinoja. Luennolla keskitytään mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Hyvä, paha stressi – mistä on kyse?
 • Stressin aiheuttajat, tunnusmerkit ja vaikutukset
 • Miten ennaltaehkäistä stressiä ja lisätä palautumista? Oman kuormitustason säätely ja palautumisen merkitys.
 • Miten lisään palautumista ja voimavaroja arjessa? Ideoista käytäntöön

Luento sopii esimerkiksi asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka kaipaavat jaksamiseen ja elämänhallintaan liittyviä konkreettisia keinoja ja vinkkejä ennaltaehkäistä stressiä.

Luennolla tehdään yksilökohtaisia harjoituksia.

Kesto: 1,5 t

→ Kysy lisää tai tilaa luento

Varmista toimeenpanokykysi -verkkoluento

Tämä keskusteleva ja valmentava verkkoluento on suunnattu sinulle, kun haluat kehittää ja varmistaa omaa tai organisaatiosi kykyä saada asioita tuloksellisesti aikaan. Toimeenpanokyky on yksi merkittävimmistä ihmisen tavoitteellista toimintaa ja strategian toteutumista ohjaava tekijä. Toimeenpanokykyä ja aikaansaamista voi arvioida, kehittää ja johtaa.

Verkkoluento antaa käytännönläheistä tietoa ja pohdittavaa kolmesta pääteemasta:

 1. Mitä on toimeenpanokyky?
 2. Mitä hyötyä siitä on liiketoiminnalle ja organisaatiolle – siis meille kaikille?
 3. Miten toimeenpanokykyä voi kehittää?

Voin lämpimästi suositella Varmista toimeenpanokykysi -verkkoluentoa.

Johan Simell, Senior Account Manager, Clausion Oy

Luennon kaikkiin osuuksiin liittyy tehtäväkysymyksiä, jotka auttavat sinua tai organisaatiotasi oivaltamaan ja löytämään konkreettisia askeleita tavoitteelliseen toimintaan ja suunnitelmasi toteuttamiseen. Luento sopii sekä asiantuntijoille että johtotehtävissä toimiville.

Katsomaan pääset ajasta ja paikasta riippumatta. Luentovideon kokonaiskesto on n. 24 minuuttia. Hinta 165 € sis. alv. Luennon sisällöstä vastaavat ja asiantuntijoina videolla keskustelevat kokeneet yritysvalmentajat Katriina Karkulehto ja Ellen Lindell.

Kysy lisää tai tilaa luento.